Livrari & Comenzi :   +4 0758 555 444
Informatii Suplimentare :  comenzi@rodbun.ro
 

Divizia Procesare și Depozitare

Avem soluții de ultimă generație pentru recepția, depozitarea și condiționarea cerealelor. În 2013 am investit peste 7 milioane de euro în modernizarea liniilor tehnologice.

Centrele noastre logistice sunt:

  • Baza Tichilesti din județul Brăila are o capacitate de depozitare de 5.000 de tone de marfă paletizată, din care 1.000 de tone în condiții de temperatură controlată. Dispune de o stație de condiționat ultramodernă, care poate procesa peste 300 de tone de sămânță/zi și de încă șapte stații de condiționat mobile pe care le punem la dispoziția partenerilor noștri.
  • Baza Mureni din județul Mureș dispune de o stație de condiționare sămânță cereale păioase, are o capacitate de stocare marfă paletizată de cca 500 de tone și este totodată centru de achiziții cereale pentru fermierii din zonă. Baza este dotată cu un laborator de analize ultramodern pentru marfa recepționată din dorința de a fi cât mai transparenți cu partenerii noștri.
  • Baza Berzovia din județul Caraș Severin se întinde pe o suprafață de 36.000 metri pătrati, fiind unul din cele mai importante centre de achiziții din regiune. Are o capacitate de depozitare marfă vrac de cca 10.000 de tone. Baza este dotată cu un laborator de analize ultramodern pentru marfa recepționată și stație de condiționare sămânță cereale păioase.
  • Baza Baldovinești din județul Brăila, construită în anul 2012 prin accesarea unui Proiect European, este una dintre cele mai moderne facilități de depozitare din această zonă a țării, fiind poziționată strategic, la numai 5 km de portul Brăila.

În anul 2013 am procesat, în condiții optime, peste 60.000 de tone de cereal.

Fiecare director zonal dispune de un depozit cu toate dotările necesare.

Gestionăm astfel peste 40 de centre logistice în toată țara.


Prezentare video:

Franta 2016..Polonia 2017..Rusia 2018

Catalog Primavara 2017

 
Urmărește-ne pe: