Livrari & Comenzi :   +4 0758 555 444
Informatii Suplimentare :  comenzi@rodbun.ro
 

Locuri vacanteSă lucrezi la Rodbun înseamnă să faci parte dintr-o echipă plină de viaţă, să participi la dezvoltarea continuă a afacerii într-un mod creativ şi să te bucuri de beneficiile oferite de un angajator dinamic şi mo¬dern. Rodbun încurajează specializarea şi formarea de cariere in departamente cât mai diverse şi este interesată să stimuleze loialitatea angajaţilor. La fel de important pentru noi este ca angajaţii noştri să se simtă în largul lor şi să găsească satisfacţie şi motivaţie în împlinirea responsabilităţilor lor. Însă la fel de important este să descopere gradul de satisfacţie optim care să le permită să realizeze performanţă.
Căutăm talente remarcabile şi viitori lideri, care sunt bineveniţi şi esenţiali pentru noi, pe măsură ce ne dezvoltăm şi evoluăm, devenind o adevărată întreprindere globală. Ne aflăm pe o culme de pe care privim viitorul capitol al istoriei noastre.
Noi îi încurajăm pe profesioniștii cu experiență să aplice online pentru poziții aflate pe lista noastră de posturi vacante.
De obicei, joburile aflate în lista noastra de posturi vacante fie sunt în principalele noastre departamente, fie au acoperire regională.
De toate acestea se ocupă departamentul de Resurse Umane, împreună cu factorii de decizie.
Aşadar, alăturaţi-vă nouă.

Locuri vacante: 


Franta 2016..Polonia 2017..Rusia 2018

Catalog Primavara 2017

 
Urmărește-ne pe: