Livrari & Comenzi :   +4 0758 555 444
Informatii Suplimentare :  comenzi@rodbun.ro
 

Naționala fermierului român

Ești fermier român? Lucrezi cu pasiune între 50 și 1.000 de hectare și vrei să ai producții record? Vrei să ai parteneri și colaboratori de încredere? Vrei să faci afaceri profitabile și să te distrezi în același timp? Vrei să ai acces la cele mai noi tehnologii, la schimb de experiență cu cei mai buni specialiști din domeniu. Vrei să simți gustul succesului?

Dacă răspunsul tău este “DA!”, înseamnă că trebuie să faci parte din Naționala Fermierului Român, alături de cei mai buni producători agricoli din România.

Ce este Naționala Fermierului Român?

Echipa în care sunt înscriși cei mai performanți fermieri din România. Echipa celor care știu să practice agricultura sau care vor să învețe cum să atingă performanțe maxime în agricultură. Echipa fermierilor de succes care știu că trebuie să lucreze împreună pentru a depăși orice prag. Echipa celor care știu să fie uniți în afaceri dar și în afara lor. Efectiv, echipa în care evoluează cei mai buni jucători.

Dacă vrei să fii și tu un jucător de succes pe terenul agricol din România și dacă vrei să ne calificăm împreună pentru a câștiga mondialele, atunci alătură-te celor peste 155.000 de fermieri care au ales calea succesului în agricultură, alături de Naționala Fermierului Român. Toți ne-am reunit aici și te vrem și pe tine alături de noi.

Cine face parte din Naționala Fermierului Român?

Orice fermier care își dorește să aibă succes în afaceri și care alege ca partener de încredere naționala campionilor formată de Rodbun Grup.

De ce să faci parte din Naționala Fermierului Român? Care sunt avantajele și beneficiile celor înscriși?

  • pentru că vrei și ai nevoie să ai acces la cea mai bună logistică din campionatul României
  • pentru că vei avea aproape de tine un partener de încredere oricând ai nevoie, la orice ora din zi și din noapte
  • pentru că orice jucător de succes, așa cum ești tu, are nevoie de servicii adaptate și personalizate nevoilor sale
  • pentru că cei mai buni jucători folosesc cele mai bune produse pentru a atinge performanța maximă, produse pe care noi le testam în fermele noastre astfel încât la tine să ajungă cele care îți aduc rezultatele dorite
  • pentru că îți dorești ca producțiile, și, implicit, profitul tău pe hectar să crească, toti membrii Naționalei Fermierului Român aleg cele mai noi tehnologii de la Rodbun
  • pentru că trebuie să ai acces la cele mai bune soluții de finanțare (de la cele mai bune condiții la dobânzi preferențiale), antrenorii Naționalei Fermierului Român se bat continuu pentru a le putea oferi campionilor din echipă
  • pentru a avea profitabilitate maximă la valorificarea producției, pentru ca banii să rămână în buzunarul tău, nu al intermediarilor, impresarul Rodbun de la Linz este traderul tău personal
  • pentru că vei avea la dispoziție utilaje testate pe terenurile noastre de antrenament, ceea ce îți va aduce garanția fiabilității ți a calității acestora

Cum ajungi să faci parte din Naționala Fermierului Român?

Primim în echipa noastră doar campioni. Dacă așa ești sau dacă așa vrei să fii, atunci te primim cu brațele deschise. Pentru că împreună vom duce România în finala campionatului mondial al agricultorilor și pentru că, acolo, jucătorii au numai de câștigat. De la bani, până la aprecierea tuturor.

Tu ești jucătorul nostru principal. Ești numărul 11 al Naționalei Fermierului Român, golgheterul. Tu vei da toate golurile. Tu vei culege toate roadele muncii.

Pentru tine avem 10 jucători care evoluează împreună pentru a-ți pune mingea în fața porții. Tu trebuie doar să înscrii golul succesului afacerii tale.


Franta 2016..Polonia 2017..Rusia 2018

Catalog Primavara 2017

 
Urmărește-ne pe: